Coaching


Wij Achterhoekers, wij vinden dat we het zelf allemaal kunnen oplossen. En wij vinden dat we het alleen moeten kunnen. Hulp van een buitenstaander hebben we niet nodig. ‘Ik ben toch niet gek?’ of ‘Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ zijn van die typische gedachten die bij onze streek horen.
Maar weet je: Het is OK dat je soms even hulp van een ander nodig hebt. Als je ergens middenin zit, zie je vaak de logische oplossingen niet meer. Vaak kan een goede vriend(in) je al wel verder helpen. Maar soms helpt dat niet, omdat zij bijvoorbeeld precies vertelt wat jij wil horen.
Of krijg je ongevraagd advies, terwijl je alleen maar je verhaal kwijt wil. Hulp van een buitenstaander kan je dan juist weer op weg helpen. Het goede nieuws is namelijk dat jij alle antwoorden wel in je hebt. Je moet ze alleen even naar boven zien te halen.

En daar kom ik om de hoek kijken!

Ik gebruik verschillende technieken om jouw antwoorden weer boven tafel te halen en ze tot een helder geheel te vormen. Samen kom je tenslotte altijd verder dan alleen. Na een coachingsgesprek kun jij weer zelfstandig verder, precies zoals we het graag in de Achterhoek zien.

Kijk hieronder om een passende vorm te vinden:

Resultatensessie NEI
Czb consult(Conceptie Zwangerschap Geboorte)
Speedcoaching
Creatieve sessie