Czb (conceptie-zwangerschap-bevalling)

“Czb is de periode rondom conceptie, zwangerschap en bevalling die je vormt tot wie je bent”.

De periode rondom conceptie, zwangerschap en geboorte is enorm belangrijk voor de rest van jouw leven. Alle zaken die jouw ouders hebben meegemaakt, problemen die speelden, verhuizingen, verlies van een baan, een dierbare naaste die overlijdt, alles heeft ervoor gezorgd dat jij nu staat waar jij staat. Dat jij nu reageert zoals je reageert en dat jij op bepaalde vlakken moeilijkheden ervaart. Sterker nog: alles wat jouw opa en oma meemaakten heeft vandaag de dag ook nog invloed op jou. Intrigerend he?

Ik werk met de methode Czb, die grondlegger Erna Rensen heeft ontwikkeld. Door haar jarenlange ervaring als therapeut, kwam zij tot de ontdekking dat er een rode draad gevormd wordt tussen de Czb periode en gebeurtenissen, die zich in jouw leven afspelen. Ieder geboorteverhaal brengt kenmerken en kwaliteiten met zich mee. Ben jij bijvoorbeeld ingeleid, dan zit het er dik in dat je in het dagelijks leven niet gepusht wilt worden, maar dat je zaken op je eigen manier en op jouw eigen tijd wilt doen. Of kenden jouw ouders tijdens jouw Czb periode een tekort aan geld, dan kun jij in jouw leven last krijgen van eetproblemen, of bijvoorbeeld spullen gaan hamsteren.

“Ik heb echt zo ontzettend veel inzichten gekregen na mijn sessie rondom czb (conceptie-zwangerschap-bevalling) Een echte aanrader. In een ontspannen setting gaf Marjolijn mij de puzzelstukjes die ontbraken. Ik heb het gevoel dat er stukken afgerond zijn en dat ik weer verder kan. Dank je wel.”

Tijdens een Czb sessie werken we met jouw geboorteverhaal of met het geboorteverhaal van jouw kind. Het is dus raadzaam om van te voren met iemand die jouw geboorteverhaal kent in gesprek te gaan. Is dit niet bekend, dan is dat ook geen probleem.

Door jouw geboorteverhaal te bespreken, kunnen we verschillende kenmerken en kwaliteiten hieraan koppelen. Het geeft je enorm veel inzicht in waarom jij doet zoals je doet, maar geeft je ook een geheel nieuwe kijk op jouw talenten.
Naast heel veel inzicht, begrip en heling, levert het ook inzicht in de rode draad in jouw leven op.

Duur sessie: 2 tot 2,5 uur
Kosten: €120,- (vast tarief)