Maanifestatie – Leven met de Maan

Maanifestatie – Leven met de Maan

We kennen natuurlijk allemaal de maan, als die bol die in verschillende vormen aan de nachtelijke hemel verschijnt. Soms als een klein sikkeltje, soms vol stralend en soms zien we haar helemaal niet. Maar wist je dat die verschillende verschijningsvormen van invloed zijn op jou? En nog beter: dat jij ze voor jezelf kunt inzetten om makkelijker en lichter te leven? En zelfs kunt inzetten om jouw dromen uit te kunnen laten komen. Leer nu deze oeroude kennis te combineren met jouw dagelijkse leven.

Al eeuwenlang werd in de landbouw de stand van de maan, naast de stand van de zon, gebruikt om te bepalen wanneer er nieuwe plantjes konden worden gepoot (fase tussen Nieuwe Maan en Volle Maan) of wanneer de tijd rijp was voor de oogst (periode tussen Volle Maan en Nieuwe Maan). De maan kent een toenemende fase en een afnemende fase. Zo kun je bijvoorbeeld bij nieuwe maan goed je intenties en dromen neerzetten en werk je hiermee tot aan volle maan, waarna je juist bezig gaat met vergeving en loslaten. Door je bewust te zijn van deze fases kun je dit in je voordeel laten werken.

Op de eerste avond, tijdens de Nieuwe Maan (let op, de workshopdata verschillen daardoor iedere maand) gaan we aan de slag met het helder krijgen van je intentie voor de komende maand en deze kracht bijzetten.
Tijdens de tweede avond, Volle Maan, kijken we waar we tot dan toe zijn gekomen en gaan we bezig met het loslaten van hetgeen jou niet meer dient.

Daarnaast krijg je een mooi informatieboekje mee naar huis, waarin de tussenliggende fasen van de maan met de bijbehorende energie is omschreven. Je krijgt tips over kleine ritueeltjes die je kunt toe passen en welke kristallen bij welke fase van de maan horen. Aan het einde van de cursus snap je de invloed van de maan op jou en kun jij het in je voordeel laten werken.

Inschrijven

Aantal personen per workshop
Max 6
Prijs per workshop
€75 (voor 2 avonden)
Duur
2 tot 3 uur

Datum en tijd

3 en 18 september
19:30 uur
2 en 17 oktober
19:30 uur
1 en 15 november
19:30 uur
1 en 15 december Midwinternachteditie
19:30 uur
Inschrijven

Meld je nu aan!