Resultatensessie NEI

Resultatensessie

Tijdens een resultatensessie werk ik met de geweldige Coach4All methode, waarin ik diverse technieken als NLP, NEI, Czb en mijn eigen sterke intuïtie combineer. Je kunt heel uiteenlopende zaken en problemen inbrengen, ik garandeer je dat je na 1,5 uur de deur uitloopt met een oplossing.

Je krijgt antwoorden op waarom je bijvoorbeeld heftig reageert op je (schoon)moeder, waarom je nog steeds naar chips grijpt terwijl je wilt afvallen, waarom je je maar niet gelukkig voelt terwijl je alles hebt, of wat die rugpijn, die je zomaar ineens hebt, je wil zeggen.

Een sessie kan je tevens helpen om om te gaan met angst en onzekerheid die we allemaal wel eens ervaren vanuit de huidige wereld waarin we leven.

De kracht van deze coach methode is dat we achterhalen wanneer je een allereerste keer een soortgelijke ervaring hebt gehad en niet goed hebt verwerkt (al dan niet onbewust). Wat heel veel mensen zich niet beseffen, is dat er op dat moment een soort piketpaaltje wordt geslagen, waar je iedere keer automatisch weer naar terugkeert. Daardoor ervaar je een gebeurtenis in het nu, zoals je het toen ook hebt ervaren. Je reageert dan dus niet altijd even handig of je kunt zaken niet helder en objectief bekijken.
Door die allereerste keer alsnog te verwerken, verwijderen we het piketpaaltje en kun je in het vervolg rustig reageren.

Na de sessie ga je gegarandeerd met mooie inzichten, opgelucht en lichter naar huis.

Duur sessie: 1,5 tot 2 uur
Kosten: €65,- per uur (zakelijk hanteer ik een ander tarief, vraag me er naar)

“Marjolijn heeft me mooie inzichten gegeven, een spiegel voorgehouden en me gesteund in deze moeilijke fase van mijn leven.”